Vacature projectleider hydrometeo

Ben je geboeid door alles wat te maken heeft met oceanografie en hydrografie, meer in het bijzonder door getij- en stromingsleer? Kent het uitvoeren van getijanalysen en harmonische vooruitberekeningen voor jou geen geheimen meer? Heb je interesse in de ontwikkelingen op vlak van IT en beschik je over een ruime kennis van programmeren? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken.

Als projectleider hydrometeo:

  • voer je studies en meetcampagnes uit om hydrometeorologische data in te winnen
  • zal je beperkte specifieke modelleringen uitvoeren ter ondersteuning van de hydrometeorologische projecten
  • ontwerp en bouw je hydrometeorologische meetinfrastructuur, inclusief elektromechanische uitrusting en de integratie van specifieke meetapparatuur
  • maak je producten op in functie van getij en stroming

Meer info over de functie en wat we te bieden hebben vind je hier.

Vacature technische cel – Scheepvaartbegeleiding

Scheepvaartbegeleiding is op zoek naar ondersteuning voor de technische cel.

Je belangrijkste taak bestaat uit het ondersteunen van de ingenieurs bij hun projecten en opdrachten. In dit kader sta je o.a. in voor werfopvolging van technische projecten, het (helpen) implementeren van Europese maritieme verplichtingen, het opmaken van verslagen van vergaderingen… Ook zorg je ook voor de technische back-up van de ingenieurs tijdens hun afwezigheid. Daarnaast wordt je ook de ICT-coördinator van de afdeling.

De vacature met meer info over de job vind je hier: http://www.vdab.be/vlaamse-overheid/jobs#/vlaamse-overheid/jobs/53764197?dagweekmaand=9000&srch_subset=VLAAMSE_OVERHEID_ALGEMEEN&p=1&wat=ondersteuner

voor meer informatie over de afdeling en de functie kan je een kijkje nemen op www.scheepvaartbegeleiding.be

vacature functioneel beheerder Schelderadarketen – Vlissingen

De Schelderadarketen (SRK) is een grensoverschrijdend verkeersbegeleidend systeem voor de scheepvaart in het Scheldegebied.
Het Beheer- en Exploitatieteam leidt dit technisch allemaal in goede banen. Als functioneel beheerder heb je een belangrijke rol in de werking van het BET–SRK: je bent de essentiële schakel tussen de gebruikers/stakeholders enerzijds en de techniek anderzijds. De functie wordt uitgeoefend vanuit standplaats Vlissingen (Nederland).

Waar moet ik aan voldoen?

Je hebt een diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid (bv. bachelor) en hebt een sterke interesse in de nautische wereld. Je begrijpt wat een datamodel is, je kan goed werken met de meest courante softwarepakketten en hebt een goede kennis van het Engels.

Hoe solliciteren?

via: https://www.jobpunt.be/vacatures/functioneel-beheerder-beheer-en-exploitatieteam-schelderadarketen-20839 tot uiterlijk zondag 15 maart 2015

www.scheepvaartbegeleiding.be

www. vts-scheldt.be