Vacatures bij MDK

Projectleider hydrologie en meteorologie in Oostende 

Jij zorgt voor het opmeten van golfhoogtes en getijhoogtes en verzamelt gegevens die noodzakelijk zijn voor de scheepvaart en de opmaak van weerberichten. Daarnaast begeleid je ook nog verschillende projecten zoals de bouw van nieuwe meteoparken. Ook stuur je verschillende technische studies aan en werk je samen met verschillende collega’s binnen de organisatie en externe partners. Samenwerken is dus iets wat je graag doet.  Solliciteren kan tot en met 15 mei 2020.

meer info over de vacature Projectleider hydrologie en meteorologie

Vacature projectleider hydrometeo

Ben je geboeid door alles wat te maken heeft met oceanografie en hydrografie, meer in het bijzonder door getij- en stromingsleer? Kent het uitvoeren van getijanalysen en harmonische vooruitberekeningen voor jou geen geheimen meer? Heb je interesse in de ontwikkelingen op vlak van IT en beschik je over een ruime kennis van programmeren? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken.

Als projectleider hydrometeo:

  • voer je studies en meetcampagnes uit om hydrometeorologische data in te winnen
  • zal je beperkte specifieke modelleringen uitvoeren ter ondersteuning van de hydrometeorologische projecten
  • ontwerp en bouw je hydrometeorologische meetinfrastructuur, inclusief elektromechanische uitrusting en de integratie van specifieke meetapparatuur
  • maak je producten op in functie van getij en stroming

Meer info over de functie en wat we te bieden hebben vind je hier.

Vacature technische cel – Scheepvaartbegeleiding

Scheepvaartbegeleiding is op zoek naar ondersteuning voor de technische cel.

Je belangrijkste taak bestaat uit het ondersteunen van de ingenieurs bij hun projecten en opdrachten. In dit kader sta je o.a. in voor werfopvolging van technische projecten, het (helpen) implementeren van Europese maritieme verplichtingen, het opmaken van verslagen van vergaderingen… Ook zorg je ook voor de technische back-up van de ingenieurs tijdens hun afwezigheid. Daarnaast wordt je ook de ICT-coördinator van de afdeling.

De vacature met meer info over de job vind je hier: http://www.vdab.be/vlaamse-overheid/jobs#/vlaamse-overheid/jobs/53764197?dagweekmaand=9000&srch_subset=VLAAMSE_OVERHEID_ALGEMEEN&p=1&wat=ondersteuner

voor meer informatie over de afdeling en de functie kan je een kijkje nemen op www.scheepvaartbegeleiding.be