9de BOOTSHOW CAP°OKAZ NIEUWPOORT

stand van MDK op Cap°Okaz in Nieuwpoort

de stand van MDK op Cap°Okaz in Nieuwpoort

Van 19 tot en met 21 oktober heeft de afdeling KUST een infostand opgezet in de kustjachthaven Nieuwpoort tijdens de 9de editie van de Internationale Bootshow Cap°Okaz.

Door het toenemend succes is deze manifestatie uitgegroeid van een kleinschalige watersportbeurs voor tweedehandsboten en watersportmateriaal tot een volwaardige bootshow met een groot aanbod aan nieuwe schepen. De bootshow maakt sedert enkele jaren een vast onderdeel uit van het evenement Verrassend Maritiem Nieuwpoort waar historische schepen en een oesterbeurs de grote publiekstrekkers zijn. De afdeling KUST bracht er voor de pleziervaarders informatie over de infrastructuur van de kustjachthaven, de nautische publicaties en haar kustweerbericht, de S.A.R. en het M.R.C.C.

De Internationale Bootshow Cap°Okaz kende andermaal een enorme toeloop van bezoekers met uitgesproken maritieme belangstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *