VLOOTvaartuigen ondersteunen kennisoverdracht van het havengebeuren!

00 front

Het agentschap MDK beschikt op nautisch vlak over een enorme waaier aan ervaring die ook in het buitenland sterk wordt gewaardeerd.  Het is dan ook bijna een traditie geworden dat MDK meehelpt aan het uitdragen van de aanwezige maritieme knowhow, zoals dit door APEC gebeurt.  Op 20 april 2016 werden een 20-tal buitenlandse gasten ondergedompeld in het rederijgebeuren bij VLOOT via uiteenzettingen door Maxime Van Balen, contract- en projectmanager (introduction to VLOOT, some managerial topics), Ruben Vanhamel, superintendent vaarwegmarkering & gebouwen (marking of the fairway), en Kevin Depuydt, operations manager Kust (operations).  Kort na de middag bracht Johan Verstraeten, ingenieur Vlaamse hydrografie bij afdeling Kust het verhaal rond ‘bathymetric measurements for nautical charting’.  Aansluitend bracht de buitenlandse delegatie een bezoek aan een tenderswath (WESTERSCHELDE) en aan het hydrografisch vaartuig TER STREEP dat op het moment een grote onderhoudsbeurt krijgt.  Benoît Versavel, superintendent van VLOOT sloot aan om ook de technische vragen te beantwoorden.

Enkele sfeerbeelden van dit bezoek aan de WESTERSCHELDE en TER STREEP vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *