MDK zet de bakens uit tijdens Oostende voor Anker!

OVA-Affiche2016-carre voor blog mdk

Het is stilaan een traditie geworden dat ter gelegenheid van Oostende voor Anker, de entiteiten van het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust samen met hun partners verzamelen op de site van VLOOT in Oostende, Sir Winston Churchillkaai. Geïnteresseerden kunnen er 4 dagen (van 26 tot 29 mei) terecht, telkens van 10u tot 18u en in een ongedwongen sfeer kennis maken met de opdrachten van de overheid op en langs het water.

 • Tent op de parking van de VLOOTsite:
  • Standen van overheidsdiensten die actief zijn op en langs het water
  • I-bistro (enkel op zaterdag en zondag) verzorgd door het Koninklijk Werk IBIS voor een natje en een droogje
  • Thematische doe-opdrachten voor kinderen (boeien en bakens)
   Informatie over maritieme opleidingen (AreYouWaterproof)
 • Uitkijk in het VLOOTdirectiegebouw:
  • Uitzicht op het maritieme hart van Oostende en het feestelijke maritieme evenement
  • Thematische doeopdrachten voor kinderen (boeien en bakens)

Het agentschap speelt dit jaar in op het project dat de organisatoren van Oostende voor Anker uitwerkten om een visueel aantrekkelijke scheepsroute uit te zetten van de Sir Winston Churchillkaai naar het stadscentrum. Voor de ‘drop your anchor’-scheepsroute heeft het agentschap een aantal boeien uitgeleend aan toerisme Oostende om de weg vanuit de maritieme kern naar het stadscentrum aan te duiden. Meer info over Oostende voor Anker via www.oostendevooranker.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *