Oostende voor Anker blijft boeien!

2016 05 oostende voor anker (36)

Het agentschap MDK speelde dit jaar in op het project dat de organisatoren van Oostende voor Anker uitwerkten om een visueel aantrekkelijke ‘drop your anchor’ scheepsroute uit te zetten van de Sir Winston Churchillkaai naar het stadscentrum.  ‘Groot’ en ‘klein’ meldden zich aan in een poging om de zeemanskluis te kraken via 4 vragen over boeien en bakens.  Met de juiste cijfercode konden de deelnemers aan deze proef in de uitkijktoren van het VLOOTgebouw uit de zeemanskluis hun “schat” ophalen.

De bezoekers konden kennis maken met de opdrachten van de overheid op en langs het water. Naast VLOOT waren ook LOODSWEZEN, SCHEEPVAARTBEGELEIDING, KUST, DOUANE en de KUSTWACHT vertegenwoordigd om hun activiteiten toe te lichten.  Geïnteresseerden in het maritiem onderwijs of in een job op het water konden zoals gebruikelijk terecht bij Are You Waterproof.  Het KW IBIS-team zorgde met hun I-bistro voor de nodige sfeer in en rond de tent.

Dit jaar kon MDK ca 2900 bezoekers verwelkomen tijdens deze 4-daagse op haar site in Oostende.  Elke 250ste bezoeker kreeg een maritiem boek als attentie. De Raveelveerboot zette niet minder dan 11500 passagiers over.

Enkele sfeerbeelden van de afgelopen dagen vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *