Vlaams minister-president vaart mee met de SIMON STEVIN!

front

Op maandag 22 augustus 2016 is minister-president van de Vlaamse regering, Geert Bourgeois, in het kader van zijn werkbezoek aan het VLIZ, ingescheept aan boord van het zeewetenschappelijk onderzoeksvaartuig SIMON STEVIN voor een vaartocht onder de kust van Oostende. Tijdens een rondleiding door het schip werd de verscheidenheid aan hoogtechnologische apparatuur belicht. Het bezoek van de minister-president in aanwezigheid van onder meer de gouverneur van West-Vlaanderen benadrukte eens te meer dat VLOOT (reder van het vaartuig) en VLIZ (coƶrdinatie van het zeewetenschappelijk onderzoek aan boord) partners zijn voor het Vlaams wetenschappelijk onderzoek op zee!
Meer over dit bezoek via de facebookpagina van het VLIZ.
Beelden vindt u hier.
Reportage van de VRT vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *