Bezoek onderzoeksschip Simon Stevin

Op de Dag van de Wetenschap (zondag 25 november 2012) krijg je in Brugge de unieke kans om het innovatieve ontwerp van het nieuwe Vlaamse onderzoeksschip Simon Stevin met eigen ogen te komen aanschouwen.

Ontdek aan boord het aanbod aan staalapparatuur, de hoogtechnologische sonartechnologie├źn, hoe het schip als ‘stil schip’ kan varen dankij de dieselelektrische aandrijving en nog zoveel meer.

Heb je kinderen tussen 5 en 12 jaar oud, dan kun je je bezoek aan het schip combineren met een deelname aan de kinderuniversiteit (www.kinderuniversiteit.be) die de HoWest in samenwerking met het VLIZ organiseert op hun campus Sint Jorisstraat. Meer info over het openschipmoment vind je op de website van VLOOT.

Een voorstellingsfilm over de Simon Stevin kan je hieronder vinden.

Een gedachte over “Bezoek onderzoeksschip Simon Stevin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *