Kunst aan boord van de WANDELAAR

kunstfoto van William De Vlaminck

Foto van William De Vlaminck

Op vraag van de VLOOTbemanning en de loodsen, werd een initiatief op gang getrokken om het kale interieur van de WANDELAAR aan te kleden. Het doel was om het schip binnenin een sfeervollere toets te geven.
Een aantal loodsen onder hen hebben een speciale hobby. Tijdens hun vrije momenten doen zij aan fotografie. Elk hebben zij hun specialiteit en interesse; natuur, dieren, mensen, landschappen, … Loodsen kapt. William De Vlaminck (zeeloods), kapt. Wim Pandelaers (zeeloods) en kapt. Frank Snyckers (kustloods) bezorgden heel wat van hun werk aan de jury. Kapt. Marc Boterberg, kapt. Denis De Ridder, hoofdscheepstechnici Stefaan Rabaey en Kristiaan Vande Walle kozen uiteindelijk de beelden om op te hangen.

De foto’s werden ingekaderd om aan boord van de WANDELAAR op te hangen. Dit gebeurde tijdens de driewekelijkse bevoorrading van het vaartuig op donderdag 28 februari 2013. Deze prachtige beelden hangen in verschillende gemeenschappelijke ruimten.

Meer beelden vindt u hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *