Oostende voor Anker

Van 23 tot 26 mei 2013 organiseert Oostende voor Anker het grootse, jaarlijkse watererfgoed festival van de Noordzeekusten. Het brengt authentieke schepen en hun bezielers samen. En zet het verleden van de scheepvaart dichter bij een zo ruim mogelijk publiek. Het wordt een feest van vier dagen waar tal van demonstraties, tentoonstellingen, muziek en animatie centraal staan. Het bezoek aan de site en de schepen is van 10u-18u en volledig gratis.

Ook MDK is aanwezig met een stand in het VLOOT-gebouw (Churchillkaai 2), in de voormalige verkeerstoren staat het VLIZ met een boeiende uitleg over de zee en wetenschap. In het VLOOT-gebouw zijn er oa dat weekend ook Raveel-wandelingen (ook nog later in juni), de opbrengst ervan gaat naar het kinderkankerfonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *