Regional meeting Suscod

16 september 2013 – Oostende
Making waves: over Vlaamse Baaien en Nederlandse Delta’s

Onder leiding van Nic Balthazar – Vlaams filmmaker en klimaatactivist – wordt er op inspirerende wijze kennis uitgewisseld over de geïntegreerde kustontwikkeling in Nederland en België. Carl Decaluwé, Gouverneur Provincie West-Vlaanderen; Emmy Bolsius, Directeur Deltaprogramma Kust en Jeroen Casaer, Europese Commissie – DG Environment, nemen u mee in de ontwikkelingen rondom duurzame oplossingen voor een veilige en aantrekkelijke kust.

Dit congres is een van de regional meetings die het Europese Interreg IVB ‘SUSCOD’ project organiseert rond ICZM. Op 6 november 2013 vindt de afsluitende conferentie plaats in Nederland. SUSCOD staat voor Sustainable Coastal Development en loopt nog tot eind 2013

Programma: Making Waves 16 september 2013 (pdf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *