Top Gemeenschapsonderwijs op bezoek bij VLOOT

Top Gemeenschapsonderwijs op bezoek bij VLOOTOp vrijdag 13 september bezochten Raymonda Verdyck (afgevaardigd bestuurder GO!)  en Dirk Mechelaere (afdelingshoofd algemene zaken  GO!) VLOOT in het kader van de reeds lang lopende samenwerking tussen VLOOT en de maritieme scholen die, op de Hogere Zeevaartschool, het Koninklijk Werk IBIS en de VDAB-opleidingen na, alle ressorteren onder het Gemeenschapsonderwijs. Mevrouw Verdyck en de heer Mechelaere brachten ook een bezoek aan de WANDELAAR, waar ze ontvangen en rondgeleid werden door kapt. Dennis Brys. Voor Dirk Mechelaere, die eerder nog de personeelsdienst van VLOOT had geleid, betekende dit ook een weerzien met een aantal ex-collega’s. Voor mevrouw Verdyck was het vooral een nieuwe kennismaking met de maritieme wereld waarin velen van de afgestudeerden van het maritieme onderwijs een lange en uitdagende loopbaan uitbouwen.

De maritieme scholen van het GO!  zijn: CVO Deurne, De Avondschool Oostende, het Maritiem Instituut Mercator en het KTA Zwijndrecht (Cenflumarin).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *