Verdubbeling individuele stagemogelijkheden aan boord van de schepen van VLOOT

 ZEESCHELDE brengt een watersaluut.De voorbije jaren konden zowel studenten aan de Hogere Zeevaartschool, het CVO Antwerpen als het CVO De Avondschool (Oostende) zowel in de paasvakantie als tijdens de zomermaanden inschepen voor individuele stages.  Gelet op de vele vragen biedt VLOOT voor deze studenten nu de mogelijkheid om ook tijdens zowat alle weekends, de maand september en de herfstvakantie in te schepen.  Dit betekent dat het aantal kadetdagen bij VLOOT zo goed als verdubbeld wordt tot ruim 1000.

Op zondag 23 maart vertrokken 119 eerstejaarsstudenten van de Hogere Zeevaartschool met de Poolse driemaster Dar Mlodziezy richting Madeira voor een zeestage van 4 weken.  De ZEESCHELDE bracht hen nog een watersaluut.

Meer info over de stagemogelijkheden bij VLOOT

Beelden van de ZEESCHELDE en de SPN 14 ter gelegenheid van het vertrek van de studenten van de Hogere Zeevaartschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *