Opstart tijdelijke veerdienst Nieuwpoort vanaf 5 april 2014

veerboot nieuwpoortNaar aanleiding van stormschade aan de glooiing van de linkeroever was de veerdienst over de havengeul van Nieuwpoort al een tijdje buiten gebruik.

Met het oog op de komende vakantieperiode heeft de afdeling Kust gezorgd voor een tijdelijk veerponton op de oosteroever ter hoogte van de toegang tot de Novus Portus Jachthaven. Vanaf 5 april 2014 starten we dan ook met een alternatieve vaarroute.

Om de veiligheid van de gebruikers te garanderen is deze tijdelijke veerdienst enkel toegankelijk voor voetgangers (geen fietsen / geen rolstoelen).  Het maximum aantal personen blijft beperkt tot 50.

De veerdienst start om 9u30.  De laatste overvaart richting kant Natuurreservaat is voorzien om 19u15.  Om 19u40 vertrekt de laatste veerboot van de kant Natuurreservaat naar de gebruikelijke steiger aan de westeroever.  In geval van nood kunnen de veergebruikers contact opnemen met het noodnummer: 0491 86 17 89

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *