Scheepvaartbegeleiding: afronding basisopleiding VTS-operator

Uitreiking van de certficaten aan Günther Reyns, Nick Claeys en Lennard Van Oosten in aanwezigheid van adm-generaal Jacques D'havé, afdelingshoofd Nadia Bos en hoofd opleidingen Stefaan Priem

Uitreiking van de certficaten aan Günther Reyns, Nick Claeys en Lennard Van Oosten in aanwezigheid van administrateur-generaal kapt. Jacques D’Havé, afdelingshoofd ir. Nadia Bos en hoofd opleidingen Stefaan Priem

Op 12 mei 2014 legden vier verkeersleiders in opleiding met succes de laatste module af van hun basisopleiding VTS-operator. Op 22 mei ontvingen Günther Reyns, Lennard Van Oosten, Nick Clayes en Kaat Vanherck (niet op de foto) hun basiscertificaat, in aanwezigheid van de administrateur-generaal MDK Jacques D’Havé, afdelingshoofd Scheepvaartbegeleiding Nadia Bos en hoofd opleidingen Stefaan Priem. De komende maanden werken zij verder hun regio-opleiding af om daarna ingezet te worde in verkeerscentrale Zandvliet en Uitkijk Zelzate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *