Familiedag VLOOT

Op zaterdag 20 september vond de 3e familiedag van VLOOT plaats ter hoogte van de veerdienst Terdonk (kanaal Gent-Terneuzen).

Reeds vanaf 09u00 gonsde er ter hoogte van de veerdienst bedrijvigheid om alles voor te bereiden en ook de ZEESCHELDE (multifunctionele boeienlegger) en de RAAN (redeboot Vlissingen) legden aan.  Een team van het project Carolus Quinto (www.carolusquinto.be) zette een grote tent op en zou later op de dag instaan voor pannenkoeken en drank.

Om 13u30 kwamen de eerste collega’s, al dan niet vergezeld van familieleden, toe. Er werd meegevaren met de RAAN en de MAURICE MAETERLINCK, velen bezochten ook de ZEESCHELDE en er werd bijgepraat bij wat muziek. Voor de kleinsten had het areyouwaterproof-initiatief (www.areyouwaterproof.be ), waar het agentschap MDK een belangrijke steunpilaar van is, een springkasteel voorzien.

familiedag VLOOTTijdens deze familiedag sloot VLOOT zich ook aan bij het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. Het gemeentebestuur van Evergem coördineerde tijdens de actiedagen de verkoop van azalea’s in de regio.  Vrijwilligers, waaronder mensen van het Rode Kruis Evergem, hadden op vrijdag reeds heel wat plantjes aan de man gebracht ter hoogte van het veer van Terdonk, terwijl op zaterdag verkocht werd ter hoogte van het veer van Langerbrugge. De aanwezigen op de familiedag gingen ook op hun beurt met een azalea ten voordele van de Vlaamse Liga tegen Kanker naar huis.

Rond 16u30 werd de familiedag afgesloten waarna de 172 aanwezigen, waaronder administrateur-generaal Jacques D’Havé, huiswaarts keerden en de bemanningen en collega’s die alles mogelijk maakten aan het opruimen konden beginnen.

Foto’s familiedag VLOOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *