Communicatie- en marketingteams van havenbedrijf Antwerpen op bezoek op de WANDELAAR

Communicatie- en marketingteams van havenbedrijf Antwerpen op bezoek op de WANDELAAROp 15 oktober bezocht een delegatie van de Antwerpse haven de WANDELAAR. ’s Morgens vertrok ze vroeg vanuit Oostende aan boord van de WESTDIEP, onder het gezag van Ali Gzom. Tony Vuylsteke, Sandra De Canck en Yves Goossens begeleidden hen.

Annik Dirckx, woordvoerster van het havenbedrijf, tweette enkele berichtjes (zie https://twitter.com/annikdirkx) onderweg. De delegatie keerde, na het participeren aan jol- en swathbeloodsingen en een uitgebreide rondleiding aan boord, terug in de namiddag. De interesse en het enthousiasme van de bezoekers, alsook de vele, soms ook kritische en vooral nieuwsgierige vragen, maakten van de WANDELAAR-reis zowel voor de bezoekers als de begeleiders een zowel leerrijk als begeesterend moment.

Foto’s bezoek WANDELAAR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *