vacature functioneel beheerder Schelderadarketen – Vlissingen

De Schelderadarketen (SRK) is een grensoverschrijdend verkeersbegeleidend systeem voor de scheepvaart in het Scheldegebied.
Het Beheer- en Exploitatieteam leidt dit technisch allemaal in goede banen. Als functioneel beheerder heb je een belangrijke rol in de werking van het BET–SRK: je bent de essentiële schakel tussen de gebruikers/stakeholders enerzijds en de techniek anderzijds. De functie wordt uitgeoefend vanuit standplaats Vlissingen (Nederland).

Waar moet ik aan voldoen?

Je hebt een diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid (bv. bachelor) en hebt een sterke interesse in de nautische wereld. Je begrijpt wat een datamodel is, je kan goed werken met de meest courante softwarepakketten en hebt een goede kennis van het Engels.

Hoe solliciteren?

via: https://www.jobpunt.be/vacatures/functioneel-beheerder-beheer-en-exploitatieteam-schelderadarketen-20839 tot uiterlijk zondag 15 maart 2015

www.scheepvaartbegeleiding.be

www. vts-scheldt.be

 

Een gedachte over “vacature functioneel beheerder Schelderadarketen – Vlissingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *