Vacature technische cel – Scheepvaartbegeleiding

Scheepvaartbegeleiding is op zoek naar ondersteuning voor de technische cel.

Je belangrijkste taak bestaat uit het ondersteunen van de ingenieurs bij hun projecten en opdrachten. In dit kader sta je o.a. in voor werfopvolging van technische projecten, het (helpen) implementeren van Europese maritieme verplichtingen, het opmaken van verslagen van vergaderingen… Ook zorg je ook voor de technische back-up van de ingenieurs tijdens hun afwezigheid. Daarnaast wordt je ook de ICT-coƶrdinator van de afdeling.

De vacature met meer info over de job vind je hier: http://www.vdab.be/vlaamse-overheid/jobs#/vlaamse-overheid/jobs/53764197?dagweekmaand=9000&srch_subset=VLAAMSE_OVERHEID_ALGEMEEN&p=1&wat=ondersteuner

voor meer informatie over de afdeling en de functie kan je een kijkje nemen op www.scheepvaartbegeleiding.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *