Maritiem onderwijs, iets voor jou?

Het einde van het schooljaar is opnieuw in zicht. De scholen bereiden stilletjes aan het nieuwe schooljaar voor. Leerlingen en studenten die de stap naar een nieuwe school of nieuwe opleiding overwegen, kunnen de meeste scholen op een aantal momenten bezoeken.

Voor wie geïnteresseerd is in een job op het water, bestaan in het maritiem onderwijs studierichtingen op secundair-, bachelor- en masterniveau. Ook avondonderwijs is mogelijk.

Een overzicht van de onderwijsinstellingen die maritiem onderwijs aanbieden alsook beknopte info over de inschrijfmomenten vindt u hier.  Meer gedetailleerde info over alle opleidingen en werkgelegenheid in de maritieme sector vindt u via www.areyouwaterproof.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *