Speltest Areyouwaterproof

Vandaag was de laatste speltest van de beursspelletjes van Areyouwaterproof. Deze spelletjes zullen door Areyouwaterproof gebruikt worden op evenementen om op die manier meer jongeren warm te maken voor een maritieme opleiding.

Plaats van afspraak was basisschool de Spits in Antwerpen. Om 10 uur deze ochtend zaten een twintigtal kinderen enthousiast te wachten om de vier verschillende spelletjes uit te proberen.

Na elk spelletje werd zeer aandachtig geluisterd naar de opmerkingen en ervaringen van de kinderen. Het is tenslotte de bedoeling dat zij deze spelletjes gaan spelen. Aangezien er maar drie spelletjes volledig ontwikkeld zullen worden, mochten de kinderen ook beslissen welk spelletje moet afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *