Eerste nieuwe jol geleverd!

2016 01 08 aankomst jol (2)

Op 8 januari 2016 leverde de Nederlandse scheepswerf ‘Habbeké Shipyard’ de eerste van twee nieuwe jollen in Oostende. Deze jollen zijn identiek aan de huidige jollen aan boord van de WANDELAAR, mits doorvoering van een aantal aanpassingen op gebied van, onder andere, ergonomie. Om een maximale efficiëntie na te streven binnen VLOOT, wordt telkens rekening gehouden met onderlinge uitwisselbaarheid zodat bestaande vaartuigen en nieuw te bouwen vaartuigen op elkaar afgestemd zijn. Op termijn zullen deze nieuwe jollen ingezet worden als werkboten vanaf het nog in aanbouw zijnde vaartuig ‘SIRIUS’ of zullen ze fungeren als jollen in het kader van het beloodsingsproces vanaf de WANDELAAR.

Enkele beelden van de aankomst vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *