Nieuws

Uurregeling veerdienst Oostende uitgebreid!

Gepubliceerd op 26 maart 2021 door Daphne Vanhoucke

Vanaf 1 april 2021 gaat de zomerregeling in voor de veerdienst aan de kust. Sinds een aantal jaar is de samenwerking tussen MDK via Vloot en de stad Oostende voor het veer in Oostende versterkt. Ook dit jaar wordt opnieuw voorzien in een fors uitgebreide dienstverlening. 

In Oostende zullen naast de uitbreiding van de uurregeling ook de wachttijden beperkt worden door de inzet van een tweede veer tijdens de piekmomenten. Op vrijdag en zaterdag tijdens de maanden april, mei, juni en september zal het veer tot middernacht varen. In juli en augustus zal het veer dagelijks tot middernacht varen. 

De veerdienst in Nieuwpoort vaart tijdens de weekends en op feestdagen. Tijdens de schoolvakanties vaart het veer dagelijks. 

De strijd tegen COVID-19 zit er helaas nog niet op. Daarom gelden nog steeds enkele beperkingen op en rond het veer zodat de veiligheid voor de passagiers maar ook voor de bemanning kan gegarandeerd worden. De mondmaskerplicht is op alle openbaar vervoer van toepassing en dus ook op de veerdienst. Houd afstand van elkaar tijdens het wachten op het ponton en op de veerboot.

Gerelateerd nieuws

Vloot
Agentschap MDK
Kust

Werken bij MDK

Vloot
Vloot
Vloot
Scheepvaartbegeleiding
Vloot
Loodswezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier