Technisch beheer

Vloot staat in voor het technisch beheer van de vaartuigen. Wij volgen het onderhoud strikt op zodat de schepen altijd bedrijfsklaar zijn volgens de strengste eisen. Een continu streven naar innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid vormen de basis van het technisch beheer.

"Op zoek naar een boeiende job met toekomst in een hoogtechnologische omgeving? Denk dan eens aan een job op het water."

Onze collega's zijn gebeten door techniek! Ze plannen zorgvuldig alle technische onderhoudswerkzaamheden met oog voor efficiëntie. De handen zelf uit de mouwen steken, zowel aan boord van een schip als bij installaties aan wal, hoort er gewoon bij. Onze straffe techniekers plannen, organiseren en voeren hun opdrachten zorgvuldig uit om de veiligheid en goede werking van de vaartuigen te garanderen binnen een milieubewust kader.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier