Nieuws

Uitbreiding veerdienst Oostende verlengd tot 7 november

Gepubliceerd op 24 september 2021 door Daphne Vanhoucke

Het veer brengt voetgangers en fietsers het hele jaar door gratis van de Westeroever naar de Oosteroever en omgekeerd. Normaal eindigt de uitgebreide zomerregeling op 1 oktober en schakelt Vloot dan opnieuw over naar de winterregeling. Dankzij een aanvullende investering van de Stad Oostende is de uitgebreide regeling verlengd tot het einde van de herfstvakantie.

De veerboten brengen voetgangers en fietsers het hele jaar door gratis van de Westeroever (de Visserskaai ter hoogte van het Noordzeeaquarium) naar de Oosteroever (het Maritiem Plein) en omgekeerd. Vloot van het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust regelt de dienstverlening, maar Stad Oostende neemt de kosten van de uitgebreide zomerregeling op zich.

Tot en met 7 november 2021 varen twee boten tijdens de piekmomenten op zaterdag en zondag. Op vrijdag- en zaterdagavond vaart de veerdienst tot net voor middernacht. Alle info over de uurregeling vind je hier.

Gerelateerd nieuws

Vloot
Vloot
Agentschap MDK

Werken bij MDK

Loodswezen
Loodswezen
Loodswezen
Vloot
Vloot
Vloot

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier