Vlot het water over

Het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust organiseert de watergebonden personenmobiliteit op verschillende locaties in Vlaanderen. Het transport via het water is een belangrijk alternatief voor de wagen op strategische verkeersaders, zowel voor recreatieve verplaatsingen als woon-werkverkeer.

Veerdienst Terdonk

veer vaart

Uurregeling

Op 24 en 31 december vaart het veer tot 20 uur.
Op 1 januari en 25 december vaart het veer vanaf 8 uur.

Vanaf
4:30

Onderbreking onderhoud
11:30-11:40
Op woensdag:
9:30-10:00

Laatste afvaart linkeroever
23:10

Laatste afvaart rechteroever
23:15

Praktische info

Veerdienst over het kanaal Gent-Terneuzen.

Het veer is toegankelijk voor voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer tot voertuigen met een totaal gewicht van 24 ton en een maximale hoogte van 4 meter.

Tijdelijke onderbreking van de veerdienst door overmacht is mogelijk.

Tips voor een toegankelijke tocht

Je kan aan boord met een rolstoel. Omdat een veerboot onderhevig is aan de beweging van het water, is het belangrijk dat de rolstoel stabiel blijft tijdens de overtocht. Om het in- en ontschepen vlot te laten verlopen, adviseren wij om steeds de veerboot te nemen samen met een begeleider.

Er gelden geen beperkingen in afmetingen/gewicht voor de rolstoel.

Camerabeelden wachtrij

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier