Nieuws

Het Loodswezen krijgt herbevestiging van de consistente kwaliteit van haar dienstverlening

Gepubliceerd op 12 maart 2020 door Sarah Schenk

Het Loodswezen hecht veel belang aan de kwaliteit van haar dienstverlening voor alle klanten.

Om een consequente, betrouwbare en efficiënte dienstverlening te garanderen en te blijven verbeteren, besliste het Loodswezen in 2018 tot het invoeren van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015.

Na een uitgebreide inspectie van onze processen, procedures, systemen en verantwoordelijkheden, kreeg het Loodswezen op 29 januari 2019 het ISO-9001 certificaat uitgereikt door het extern auditbureau Lloyds Register. De drie kerntaken van het Loodswezen worden gevat door de certificeren:

  • Loodsen

  • Loodsen op afstand

  • Leveren van nautische adviezen

Op 2 maart 2020 werd de kwaliteit van ons managementsysteem herbevestigd. De externe auditing volgens de ISO 9001-norm werd met succes afgerond. 

Ook in 2020 blijft het Loodswezen verder ijveren tot het blijvend kwalitatief ontwikkelen van een efficiënte dienstverlening. 

Gerelateerd nieuws

Loodswezen
Agentschap MDK
Vloot

Werken bij MDK

Vloot
Vloot
Vloot
Scheepvaartbegeleiding
Vloot
Loodswezen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier