Nieuws

Open Bedrijvendag – zondag 2 oktober 2022

Gepubliceerd op 28 juni 2022 door

Op 25 juni vierden we International Day of the Seafarer met een speciale aankondiging. Ons agentschap doet dit jaar voor de eerste keer mee aan Open Bedrijvendag! Grijp deze unieke kans om te ontdekken hoe het eraan toegaat bij onze zee- en rivierbonken.

Op zondag 2 oktober zetten we de deuren van IMALSO in Antwerpen (Linkeroever) tussen 10u en 17u voor jou open.  Dit opvallend gebouw werd ontworpen in de jaren 1950 en staat op de inventaris Onroerend Erfgoed. Maak kennis met onze 4 afdelingen: Loodswezen, Kust, Vloot en Scheepvaartbegeleiding. Wij zorgen er samen voor dat het scheepvaartverkeer in Vlaanderen vlot en veilig gebeurt. Voel je een echte zeerot dankzij een ongelofelijke Virtual Reality-beleving, volg live de scheepvaart via onze radarbeelden, ga in gesprek met een expert en test jouw zeebenen door de Schelde over te varen met het Sint-Anna veer.

Inschrijven is niet nodig. Surf naar openbedrijvendag.be voor meer info. Heb je nog een vraag? Contacteer ons via stafmdk@mow.vlaanderen.be.

Gerelateerd nieuws

Loodswezen
Kust
Scheepvaartbegeleiding

Werken bij MDK

Kust
Vloot
Vloot

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier