Nieuws

Scheepvaartbegeleiding behaalt ISO-certificaat

Gepubliceerd op 29 september 2022 door

Begin juli was er bij de afdeling een externe kwaliteitsaudit voor ISO9001. Scheepvaartbegeleiding behaalde een goed resultaat en is nu officieel ISO-waardig.

Bij dit traject zijn zowel beleid, Vessel Traffic Services (VTS), Opleidingen, Maritiem Reddings-en Coördinatiecentrum (MRCC), Technische Zaken, SafeSeaNet en internationale projecten betrokken. Maar ook de ondersteunende cellen: personeelszaken, financiën, juridische zaken, secretariaat, communicatie en het kwaliteitsmanagementsysteem

Het voordeel van zo’n kwaliteitslabel is dat het een continue verbetering is van de organisatie. Periodieke evaluaties zorgen ervoor dat je niet op je lauweren gaat rusten. Je moet voortdurend je doelstellingen up-to-date houden en krijgt zo de kans om nieuwe risico’s en kansen te spotten.

Met dit certificaat behoor je tot een selecte groep. Net zoals de andere entiteiten van het agentschap doen we aan kwaliteitsmanagement.

Gerelateerd nieuws

Scheepvaartbegeleiding
Scheepvaartbegeleiding
Vloot

Werken bij MDK

Vloot
Vloot
Kust
Loodswezen
Vloot

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier