Nieuws

VTM zet 10 havenprofielen in de kijker

Gepubliceerd op 27 juni 2023 door

VTM en Port of Antwerp Bruges (PoAB) startten deze maand met de opnames van hun nieuwe reportagereeks. Ook DAB Loodswezen en MDK verlenen hun medewerking.

De opnames lopen van midden juni tot eind oktober 2023 en worden gemaakt door productiehuis De Mensen. Op zaterdag 17 juni gingen de eerste opnames door in het kader van de Schelde Regatta.

In deze reportagereeks worden tien havenprofielen gevolgd, waarvan rivierloods Kris De Decker er één is. Ze zullen in het programma echter ook duiden dat er niet één, maar wel vier Vlaamse loodskorpsen zijn. Daarnaast wordt er eveneens ingezoomd op de werking van de nautische keten, want een veilig en vlot scheepvaartverkeer kan alleen gerealiseerd worden dankzij diverse samenwerkingsverbanden tussen verschillende organisaties.

Samen gunnen we het publiek een kijkje achter de schermen van DAB Loodswezen en MDK.

Gerelateerd nieuws

Loodswezen
Kust
Scheepvaartbegeleiding

Werken bij MDK

Kust
Vloot
Vloot

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Schrijf je dan in op een van onze nieuwsbrieven: Zee van Nieuws, Stormvloedkering of de update van afdeling Kust. Je kan als professioneel zeevarende ook inschrijven voor de Berichten aan Zeevarenden.

Registreer je hier