Veerboot SCHELDE ondersteunt mobiliteit in Antwerpen!

schelde foto 01

Op zondag 17 april 2016 wordt opnieuw de ANTWERP 10 MILES en MARATHON georganiseerd. Er zijn 5 loopwedstrijden op één dag die allen starten vanaf de Thonetlaan. Om de wedstrijd en Antwerpen vlot te bereiken die dag, hebben overheid en organisatoren de handen in elkaar geslagen en werden de verschillende vervoersmodi op elkaar afgestemd.
Voor lopers en toeschouwers wordt die dag ook een veerverbinding georganiseerd tussen Het Steen en Linkeroever (ter hoogte van de Thonetlaan 110). Om meer lopers en supporters toe te laten de oversteek te maken werd voor deze editie de capaciteit van de veerdienst uitgebreid en de reistijd aanzienlijk ingekort. Aanvullend aan de veerboten uit de private sector, zal VLOOT die dag uitzonderlijk de veerboot SCHELDE inzetten. De capaciteit van de SCHELDE zal die dag, net zoals die van de andere vaartuigen, beperkt worden tot 200 passagiers per overvaart. Info over deze veerboot vindt u hier.

Alle info over de wedstrijd en de bereikbaarheid vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *