School uit Sint Niklaas stelt zeeproject voor!

Planeet ZeeOp vrijdag 9 mei 2014 voer het onderzoeksschip SIMON STEVIN de haven van Oostende binnen na een heuse zee-expeditie met een klas van het Berkenboom Humaniora uit Sint Niklaas die het e-learning project ‘Planeet Zee’ van het VLIZ had gewonnen.

De klas werd door VLIZ- en VLOOTcollega’s feestelijk onthaald ter hoogte van het VLOOTgebouw.  De schooldirectie en ouders stonden hen op te wachten om hun belevenissen en wetenschappelijke bevindingen uit eerste hand te vernemen.  Als afsluiter nodigde het VLIZ de studenten, de begeleiders, de ouders, en de VLOOT-collega’s uit voor een hapje en een drankje.

Op de groepsfoto wordt de winnende klas vergezeld door de gezagvoerder van de SIMON STEVIN Giovanni Terryn en zijn bemanning (Norman Daems, Mark Depaepe, Mark Bloes, Peter De Graeve, Gregory Devriendt en Rudy Savels) en hun begeleiders.

Foto’s Planeet Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *