Topambtenaren Mobiliteit en Openbare Werken vergaderen aan boord van WANDELAAR

Overleg topambtenaren op WANDELAAROp dinsdag 15 juli ging, onder het voorzitterschap van Filip Boelaert (secretaris-generaal departement MOW), het MCB-overleg door aan boord van de WANDELAAR.

De heren Leo Clinckers (gedelegeerd bestuurder nv Waterwegen en Zeekanaal), Roger Kesteloot (directeur-generaal Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn), Tom Roelants (administrateur-generaal agentschap Wegen en Verkeer), Ludo Vanmeer (afdelingshoofd Beleid en Financiën  nv De Scheepvaart), Pol Van den Broeke (secretaris MCB) en Jacques D’Havé  (administrateur-generaal agentschap Maritieme Dienstverlening & Kust) maakten de heentocht vanuit Oostende aan boord van de WIELINGEN met gezagvoerder Alain Verleene en zijn bemanning.

Net voor 10u00 werden ze verwelkomd door kapt. Marc Boterberg en zijn bemanning aan boord van de WANDELAAR, waar ze hun vergadering in de conference room hielden. Na een rondleiding op de brug, in de accommodatie en de machinekamer, volgde een lunch waarna werd ingescheept op de tenderswath WESTDIEP, waarmee gezagvoerder Wilfried De Waele hen terug naar Oostende bracht.

Enkele beelden vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *