vacature nautisch verkeersleider MRCC Oostende

Je  bent het eerste aanspreekpunt voor alle ongevallen en eventuele verontreiniging op zee. In geval van probleemsituaties op zee ontvang je de reddingsoproepen en neem  je de eerste maatregelen tot interventie. Je verwerkt zowel nautische als administratieve informatie zodat het scheepvaartverkeer correct en efficiënt geïnformeerd blijft. Je wordt tewerkgesteld in een volcontinudienst.

Je hebt een bachelordiploma en bent in het bezit van een STCW II/1 of hoger met minimum 6 maand effectieve vaartijd als wachtoverste, of je beschikt over een bachelordiploma en beschikt minimum over het brevet van 2de stuurman ter lange omvaart. Aangezien deze functie een knelpuntfunctie is, kan je ook deelnemen als je voldoet aan volgende voorwaarde: je beschikt over minstens 6 jaar ervaring  als verkeersleider MRCC of VTS of ARCC. Daarnaast is een goede kennis van de regelgeving van nautische aangelegenheden en van de scheepvaart-, politie en administratieve reglementen aan te bevelen. Kennis van het nautisch Engels is een pluspunt.

Je wordt aangeworven in de schaal van maritiem verkeersleider (rang B2; salarisschaal B231). Naast  het maandloon zijn er toelagen voor ploeg-, weekend- en nachtprestaties en verstoringstoelagen aangezien je in volcontinudienst werkt. Je woon werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering zijn gratis en er is een aantrekkelijke vakantieregeling.

Meer uitgebreide informatie over het takenpakket kan je terugvinden in de functiebeschrijving op www.jobpunt.be;

hoe solliciteren?

Solliciteer uiterlijk op 28 december 2014 online via www.jobpunt.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *