Congolese aspirant-loodsen in opleiding op de WANDELAAR

Congolese aspirant-loodsenKakonda Mfumunsi Papy en Baku Mayema Narcisse, 2 aspirant-loodsen uit Congo die een opleiding volgen van 2 jaar aan de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen, verblijven sinds 6 april aan boord van de WANDELAAR. Ze worden er ondergedompeld in het leven aan boord en kunnen er hun theoretische kennis opgedaan in het eerste semester, uitgebreid in de praktijk ervaren.  Aan boord van de WANDELAAR worden ze ingeschakeld en begeleid door de VLOOTbemanning in zowat alle functies.  Eerder kwamen nog 2 andere Congolese aspirant-loodsen (Suka Mavinga Jean en Tsimba Nsoki Placide) aan boord van de WANDELAAR.

enkele sfeerbeelden van deze unieke stage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *