Havenkapiteindienst en verkeersleiders Antwerpen maken kennis met de SWATH’s

Havenkapiteindienst en verkeersleiders Antwerpen maken kennis met de SWATH’sOnder impuls van Havenkapitein-Commandant Rik Verhaegen en COO Christiaan De Block bracht een delegatie van de afdeling scheepvaartmanagement van het Havenbedrijf Antwerpen een bezoek aan de WANDELAAR.

De interesse was dermate groot dat de delegatie opgesplitst werd in drie groepen die op 6, 8 en 14 oktober 2014 telkens om 7.30 uur inscheepten aan boord van een tenderswath. Ze werden respectievelijk begeleid door de directeur operations Herman Van Driessche, crew planning manager Peter van Langendonck en operations manager kust Kevin Depuydt.

Aan boord kregen de bezoekers niet alleen een rondleiding door de gezagvoerder van de WANDELAAR maar waren ze telkens getuige van real-time beloodsingen. Deze ervaring gaf hen een beter inzicht in de voor de havens zeer belangrijke schakel in de lange maritieme ketting die de zee met Antwerpen verbindt.

Foto’s van de kenninsmaking met de SWATH’s.

Een gedachte over “Havenkapiteindienst en verkeersleiders Antwerpen maken kennis met de SWATH’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *